Get Adobe Flash player
Ma 2020. augusztus 04., kedd, Domonkos és Dominika napja van. Holnap Krisztina napja lesz.
Oldalainkat 4 vendég böngészi
Címlap Hírek Pályázatok

Pályázatok

 Háztartási gép, nyílászáró csere és fűtéskorszerűsítés pályázat magánszemélyeknek

Néhány nappal ezelőtt hírt adtak egy remek program indulásáról, melynek keretein belül 3 energiakorszerűsítési pályázatot fognak még szeptember folyamán elindítani!Egy pályázat a fűtéskorszerűsítést, a kazáncseréket fogja segíteni, egy másik pályázat keretében háztartási nagygépeidet cserélheted le állami támogatással és a harmadik pályázatban pedig állami támogatású nyílászáró cserére lesz lehetőség!Rengeteg pályázatot várnak és rengeteg embernek tudnak majd segítséget nyújtani! A programban mindösszesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre a három támogatási körben!A program keretein belül 25 ezer családnak kívánnak valamilyen segítséget nyújtani! A tapasztalatok alapján a fűtéskorszerűsítésre 1700 pályázat, míg a háztartásigép-cserére 23 ezer érkezhet be, ebből 1500-at illetve 21 ezret tudnak támogatni.


1. Háztartási nagygépek cseréje
Az NFM 627,1 millió forinttal támogatja a háztartási nagygépek cseréjét
Energiafaló hűtő és fagyasztó berendezések energiatakarékos (A+, A++ és A+++ energiaosztályú) készülékekre cserélhetőek állami támogatás segítségével nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek számára.
A cserével háztartásonként minimum 10 % energia vagy 20 kg/év CO2 megtakarítást szükséges elérni

2. Fűtéskorszerűsítés
Az NFM 1 milliárd forinttal támogatja a lakások fűtésének korszerűsítését
Átlagosan 650.000 Ft állami támogatás pályázatonként

Az intézkedés a CO2 kibocsátás csökkentésén túl a kisméretű szálló por csökkentéséhez is hozzájárul.

A 140 kW bemenő hőteljesítmény alatti tüzelőberendezések kibocsátás csökkentésének hatására a kis tüzelőberendezésekből származó szennyezés kibocsátás rövidtávon 41-45%-kal csökkenthető.

3. Homlokzati Nyílászáró Csere
Az NFM 1,1 milliárd forinttal támogatja a homlokzati nyílászárók cseréjét
Átlagosan 500.000 Ft állami támogatás pályázatonként

Homlokzati Nyílászáró Csere programja lehetőséget nyújt a lakosság számára, hogy a nyílászáró cserékkel hozzájáruljanak az ország klímavédelmi céljaihoz, egyszersmind csökkentsék energiafogyasztásukat és a belőle eredő kiadásaikat.

Azok pályázhatnak, akik regisztrálva vannak a www.magyarorszag.hu oldalon.Az ügyfélkapuval rendelkezők tehát előnnyel indulnak, így ha még nem rendelkezel ilyennel és érdekel a pályázat feltétlenül csináld meg minél előbb!!!! Amint megjelennek a pályázatok azonnal közzé is tesszük.

Módosítás: (2014. szeptember 22. hétfő, 10:01)